Ugodan ambijent našeg restorana pravo je mjesto za vrhunski gastronomski doživljaj. Originalno uređenje u zagorskom stilu, otvoreni kamin i terasa pružaju osjećaj topline i poseban domaći ugođaj. Recepti zagorskih specijaliteta ponovo su zaživjeli u našoj kuhinji i na stolovima našeg restorana, a posebno se ponosimo pridjevom ribljeg restorana zbog bogate ponude ribljih specijaliteta.

Spremanje tradicionalnih receptura, ali na moderan način pri čemu se ponuda stalno mijenja i nadopunjuje atraktivnim dnevnim ponudama jela od odabranih sezonskih namirnica čini nas atraktivnom destinacijom.

Restoran Purga jednako privlačan poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima autohtonih okusa, očarat će vas svojom živošću i uvijek opuštenim gostima, koji se uz kvalitetnu uslugu našeg vrijednog osoblja s razlogom osjećaju kao kod kuće i uvijek se rado vraćaju.

U zatvorenom prostoru restorana možemo ugostiti do 100 osoba te do 80 na dvije vanjske terase. Organiziramo razna privatna druženja, proslave, domjenke, evente te catering.